Communiceren

Houdt u ook zo van verhalen? In de afgelopen jarehooilandenn heb ik met plezier geluisterd naar mensen die vertelden over hun bedrijf, hun instelling, hun plannen en ambities. Mensen die erin geslaagd zijn een idee, een droom te vertalen naar een levensvatbaar bedrijf. Veel van deze mensen lijken vaak niet onder de indruk van hun eigen prestaties. Ze doen wat ze graag doen. Maar als ze op enig moment naar buiten moeten treden, weten ze vaak niet goed raad.

Mijn inzet is u te helpen verhalen om te zetten in een sterke boodschap die mensen inspireert. Waarom?

Ten eerste om commerciële redenen. U wilt meer verkopen en betere resultaten bereiken. Communicatie over uw bedrijf en product levert hier een sterke bijdrage aan.

Ten tweede omdat u te maken heeft met een omgeving. Die gaat vroeg of laat vragen stellen of kritiek leveren. Of u het nu leuk vindt of niet, u heeft er mee te maken. Daarom is mijn advies hier aandacht aan te besteden. Niet wachten totdat er problemen ontstaan, maar zelf actief naar buiten treden. Duidelijk maken waarom wat u doet, hoe u omgaat met het milieu, uw personeel en zelfs uw financiele middelen.

Ten derde omdat het leuk is. Iedereen wil graag zijn verhaal vertellen. Het is wel spannend, maar uiteindelijk erg leuk om publiciteit te krijgen. Vooral als het om televisie gaat. Dankzij social media gaat dit vandaag de dag veel makkelijker. Je kunt je eigen publiciteit genereren.

Wilt u hulp bij het communiceren over uw bedrijf of instelling? Ik help u graag. Door vragen te stellen ontdek ik snel genoeg waar een mooi verhaal ligt. Dat vertalen we samen naar een pakkende boodschap en slimme middelen.

Bel of mail. Ik maak graag een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Arnoud Leerling | 06-40464098 | info@leerlink.net

 

Website by WoodandShoes