Debat over spierkracht ouderen

Op dinsdag 10 mei jl. organiseerde Wageningen Universiteit een kick-off voor een bijzonder project: versterking spierkracht van ouderen. Grote spelers als Zilveren Kruis (Achmea), FrieslandCampina en Rabobank participeren in dit project. Ze dragen bij aan een maatschappelijke uitdaging: ouderen helpen langer zelfstandig te blijven. Voeding blijkt een belangrijke factor in het welzijn van ouderen. Inname van eiwitten is een cruciaal punt.

Arnoud Leerling adviseerde de organisatie. Samen maakten ze een dynamisch programma, vol interactie en beleving. Na een aantal korte en bondige lezingen, leidde Arnoud een debat op basis van concrete stellingen.

Bestuurder Margreeth Kasper de Kroon van zorginstelling Noord-West Veluwe reageerde achteraf enthousiast: “vakkundig geleid en vol dynamiek”. Urszula Kudla, werkzaam bij FrieslandCampina: “you are an excellent moderator”.

Deze blog is gepost in . Bookmark de permalink. Volg alle reacties hier met de RSS feed voor dit blog. Plaats een reactie laat een trackback achter: Trackback URL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Website by WoodandShoes