Testimonials

Didi Dorrestijn, wethouder gemeente Barneveld

Op 18 september 2017 had Arnoud de leiding over een energietransitie-bijeenkomst in Barneveld. Er was veel waardering voor zijn optreden. Door voor- en tegenstanders aan het woord te laten en de juiste vragen te stellen, ontstond een levendig debat over duurzaamheid die mij veel nieuwe inzichten opleverde.
Arnoud betrekt zijn publiek op een voortreffelijke manier bij de thema’s en is origineel en deskundig op inhoud. Daarbij ken ik Arnoud als iemand die heel grondig voorbereidt en zich goed verdiept in het programma waar hij de leiding over heeft.

Robert ter Hoek, directeur Bouwend Nederland Oost

robert ter hoekAls dagvoorzitter creëert Arnoud Leerling een prettige en open sfeer, tegelijkertijd kan hij op een ontspannen manier toch scherp doorvragen.
Door zijn optreden ontstaat helderheid en diepgang in de discussie.
Hij betrekt de zaal op een laagdrempelige manier bij de discussie waardoor veel mensen actief betrokken worden bij het thema. Arnoud doet zijn “huiswerk”: vooraf heeft hij zich goed verdiept in zijn publiek en de thema’s.
Bovendien is Arnoud bijzonder prettig in de omgang en oprecht geïnteresseerd.

Remco Larooij, ondernemer:

Remco LarooyArnoud Leerling is een gepassioneerde, scherpzinnige en vernieuwende dagvoorzitter, die op een humoristische en af en toe prettige cynische manier, zijn rol uitvoert. Inmiddels heb ik zowel als spreker en als organisator diverse keren met Arnoud mogen samenwerken en elke keer met veel plezier en groot succes. Arnoud denkt mee in de voorbereiding, weet in te spelen op onverwachte situaties en is altijd in topvorm gedurende de dag. Hij brengt een event en zijn sprekers naar een hoger plan en geeft de deelnemers een onvergetelijke ervaring mee naar huis.

Bart van den Belt, businesscoach / CEO Zakelijk Succes Academy

bart-van-den-beltArnoud is een verbinder pur sang. Hij zit vol ideeën en oplossingen en weet mensen vanuit enthousiasme mee te krijgen. Wanneer je met Arnoud gaat zitten weet je zeker dat je met meer ideeën naar huis gaat dan toen je kwam. Daarnaast is hij een uitstekende dagvoorzitter en presentator: gestructureerd en krachtig. Ik werk met veel plezier met hem samen.

 

Faaiza Ramji, Marketing Strategist, Edmonton Economic Development Organization

Faaiza RamjiI worked with Arnoud as part of an exploratory trip to the Netherlands to see how we could bring a groupof entrepreneurs from Edmonton and build relationships with people & companies in Food Valley working towards improved sustainability & quality of food.
Not only was he immensely helpful and a pleasure to introduce our entrepreneurs to, his knowledge and passion for the region is always apparent. A gracious host, Arnoud continues to connect our region to his own by having a strong understanding of the objectives of companies in Food Valley and how they can build mutually beneficial relationships with others around the world

Hans Leeflang, adviseur Ruimtelijke activering:

hans leeflangArnoud noemt zich niet alleen netwerker, hij doet het met vakmanschap! Bruggen bouwen zit in zijn vezels.
Mijn oud-collega’s van de directie Kennis, Innovatie en Strategie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu zeiden met mij van hem, dat hij “aanstekelijk enthousiast is”. “Een man van zijn woord”. “Een fijn gespreksleider”. En bovenal “iemand, die bereid is zijn tijd en netwerk in te zetten voor anderen. Voor de goede zaak”.

.

 

 

Website by WoodandShoes