Presenteren

Dagvoorzitter

Scherp, attent, gestructureerd en enthousiast. Dit zijn waarderingen van klanten over mijn optreden als moderator. In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot professioneel dagvoorzitter. Ik werk voor diverse partijen. In de loop van de jaren heb ik veel sectoren leren kennen. In combinatie met een brede belangstelling ben ik in staat voor diverse organisaties op te treden.

Ik help u graag bij het organiseren van een uitdagend programma. Ik ben attent op een goed lopend programma, waarbij het publiek centraal staat. Pakkende inleidingen en vooral ruimte voor interactie. Ik werk mee bij de voorbereiding, waarbij ik attent ben op een goede setting.

Afhankelijk van uw wensen, de zaal en het aantal gasten, adviseer ik u graag over een vorm. Mijn advies is de zaal zo op te stellen dat mensen elkaar zien. Zelf vind ik het niet prettig tegen ruggen aan te kijken. Open opstellingen dragen bij aan succesvolle bijeenkomsten.

Kosten voor dagvoorzitterschap liggen tussen €950 en €1950 ex btw, afhankelijk van de bijdrage die LeerLink levert aan de bijeenkomst. Deze opgave is gebaseerd op het leiden van bijeenkomsten in een dagdeel. Voor een congres dat een hele dag beslaat kan de prijs hoger liggen.

Bekijk hier een video-impressie van een debat dat Arnoud Leerling leidde.

MetVerhagen

Spreker

U kunt mij ook boeken als spreker. Voor ondernemers, studenten en bestuurders geef ik een programma over de kunst van netwerken. In een uur geef ik praktische tips en laat zien hoe je vanuit 25 goede relaties een breed netwerk kunt ontwikkelen. Ik leg uit wat de relatie is tussen een spinnenweb en een netwerk. Ook geef ik adviezen voor het benutten van social media als ondersteuning bij het netwerken.

Kosten voor een lezing liggen tussen €950 en €1450 ex btw afhankelijk van de voorbereidingstijd en de reistijd.

Website by WoodandShoes