Over mij

Verbinden en ontmoeten zijn kernwoorden in mijn loopbaan. Netwerken zit mij in het bloed. In een gesprek met mensen ontdek ik al snel kansen en doe nieuwe idee├źn op. Het heeft mij gevormd tot inspirator en motivator.

Met deze insteek heb ik vaak geholpen nieuwe initiatieven op te starten, veranderingen door te voeren en impulsen te geven aan innovatieve concepten. Vaak fungeer ik als hulpmotor om iets van de grond te krijgen om na een bepaalde periode weer los te laten.

In 2010 werd mij gevraagd een kleine bijeenkomst te leiden. Het was een eerste stap in mijn ontwikkeling als dagvoorzitter en presentator. Inmiddels heb ik de nodige vlieguren gemaakt. Het liefste leid ik debatten waar het hele publiek bij betrokken is. Naast presentaties vanaf een podium, ook een actieve rol voor de gasten. Dat geeft betrokkenheid en enthousiasme. Mensen doen met plezier mee en komen graag nog een keer terug.

Zelf organiseerde ik ook veel bijeenkomsten. Hierbij probeer ik een strak draaiboek te combineren met ontspanning in het programma. Dit lukt door variatie, dynamiek en humor. Ik hou van cabaret en opper het geregeld op te nemen in het programma. Verder denk ik mee over de opzet van het programma, sprekers en over de vele kleine facetten die bijdragen aan een goed programma.

Ook heb ik mij in de loop van de jaren ontwikkeld tot professional op het gebied van marketing en communicatie. Zeker in een tijd dat mensen zoveel informatie op zich afkrijgen, is het nodig goed na te denken over datgene dat je wilt vertellen. Ik help bedrijven en instellingen zich voor te bereiden op momenten die vast en zeker een keer voorbijkomen: vragen van journalisten, de politiek en de maatschappij in het algemeen. Burgers worden kritischer en vragen vaker om verantwoording. De ander een stap voor zijn helpt om je eigen verhaal te vertellen en niet te moeten reageren op kritiek van buiten.

Kortom, ik kan u een compleet pakket bieden in het spectrum van organiseren, presenteren en communiceren.

Website by WoodandShoes