Diverse projecten

Buitenstad

LeerLink heeft het concept Buitenstad ontwikkeld. Steden aan de rand van de Randstad hebben te maken met forse groei van inwoners en bedrijven. Om hun lobby voor meer investeringen in infrastructuur, natuur en cultuur te versterken, kunnen ze zich presenteren als Buitenstad. Een variant op de Randstad. Samenwerking zonder een extra organisatie. Maar wel een krachtig concept dat de waarde van de steden versterkt. Zwolle, Ede, Arnhem en Breda zijn voorbeelden van steden die samen Buitenstad kunnen opzetten.

Financier

Regelmatig wordt LeerLink gevraagd mee te werken aan de opstart van een nieuw project. Hiervoor zijn contacten nodig met mensen die geld in kunnen brengen, mee willen doen of idee├źn kunnen aandragen. Inzet van het netwerk leidt vaak tot succesvolle resultaten.

Bedrijvenkringen

Verenigingen van ondernemers zijn vaak druk met het beheer van bedrijventerreinen. Terwijl juist in belangenbehartiging de kansen liggen winst te boeken voor ondernemers. Dit vergt een actieve inzet van ondernemers en de kunst om samen te werken met diverse partijen. LeerLink helpt bedrijvenkringen deze stap te zetten.

Copyright 2022 leerlink.net | privacy statement